DanCalancea

Felicitari. Foarte profesional si detaliat. Idee minunata si utila pentru antrenori si iubitori ai baschetului. Ma bucur pt. tine si iti doresc mai departe succes.
La multi ani pt. tine, familie si pagina ta

Liviu Calin

 

"Nu de mult am aflat cu bucurie de aparitia unui site destinat antrenorilor, mai tineri si mai putin tineri! M-am bucurat de doua ori: odata pentru aparitia acestui PRIM site al antrenorilor si in al doilea rand pentru ca ii apartine lui Dan Calancea, un antrenor tanar, recunoscut pentru profesionalismul lui.
Era ceva necesar caci in el oricine poate gasi raspuns la intrebarile sale, poate afla noutatile la zi, isi poate desavarsi pregatirea.

FELICITARI Dane, ai demonstrat inca odata ca esti unul caruia II PASA DE BASCHET."

Mircea Vulc
Antrenor Emerit

 

Urmaresc de la inceput portalul www.dancalancea11.ro. Cu toata sinceritate si fara sa exprim laudele gratuit, acest site este o realizare exceptionala, menita sa ajute in primul rand pe antrenori si apoi pe jucatori, suporteri etc. Aici se gasesc foarte multe lucruri utile, si pot sa admit ca si pe mine m-a ajutat in cateva randuri deoarece iti ofera unele ideei, pe care daca le analizezi si le aprofundezi si adaptezi, poti sa le aplici la echipa ta.
Pe langa aceste informatii tactice, consider ca sectiunea "Terminologia baschetului" este un ajutor real pentru orice antrenor sau jucator, mai ales ca acum campionatul Romaniei este cu adevarat unul multi-national. Materiale postate pe acest site sunt bine alese si foarte folositoare pentru orice antrenor, indiferent de nivelul de varsta si de nivelul competitiei la care lucreaza.
Sincere aprecieri si felicitari pentru ideea pe care ai avut-o si pentru munca depusa. Multumesc ca te gandesti la colegii tai.

Dragan Petricevici

 

Acum am intrat pe site. Ati facut un lucru foarte frumos, atat pentru cei care nu stiu povestile de la Universiade sau alte intamplari ale echipelor dumneavoastra, dar in special pentru antrenorii din Romania.
Site-ul este usor de accesat si are informatii foarte utile pentru antrenori, dar si pentru iubitorii baschetului.

Vlad Moldoveanu

 

LA MULTI ANI, domnule Calancea! Multe felicitari pentru site-ul pentru antrenori! Recunosc acolo o munca asidua si multa pasiune pentru acest sport! Multumesc mult pentru tot ce ati facut pentru fiul meu!

Aura Neagoe

 

Site-ul de baschet al lui Dan Calancea este cel mai complet din .ro din punct de vedere al resurselor pe care antrenorii le au la dispozitie pentru a deprinde tainele meseriei. Chiar daca prezentarea grafica a aspectelor tactice ale jocului are loc de imbunatatiri, volumul de informatii este ridicat iar acesta este lucrul cel mai important. Foarte utile imi par si aspectele de metodica a predarii jocului de baschet sau de pregatire a antrenamentelor si jocurilor.

Nu stiu dacă mai există asa ceva în România (dacă da, vă rog să îmi semnalati).

Total baschet

 

Buna dimineata,

Imi permit sa va trimit o statistica facuta de mine dupa datele de pe site-ul FRB. Am vazut din articole si cele scrise pe site-ul d-voastra ca dati importanta deosebita sectorului juvenil, asa ca poate este interesanta si "joaca" mea. Criteriile ierarhizarii in clasamente poate nu sunt cele mai nimerit alese.

Cu stima, Vlad Blaj - Voinescu.

© 2012 - 2021 Dan Calancea | Un proiect MediaMind