1) DOUA ECHIPE, DE O PARTE SI CEALALTA PARTE A TERENULUI. ECHIPA IN ALBASTRU INCEPE DE LA JUMATATEA TERENULUI O SITUATIE DE 2 CONTRA 1. ECHIPA IN ROSU ARE UN JUCATOR IN APARARE. IN MOMENTUL IN CARE MINGEA TRECE DE CENTRUL TERENULUI, UN ALT APARATOR DE LA ECHIPA IN ROSU, ATINGE CENTRUL TERENULUI SI SPRINTEAZA IN APARARE. ATACUL TREBUIE SA INCERCE SA REZOLVE O SITUATIE DE 2 CONTRA 1, DACA APARATORUL URMATOR INTERVINE SE JOACA 2 CONTRA 2.
2) DACA ECHIPA AFLATA IN ATAC INSCRIE ARE UN PUNCT. DUPA COS MARCAT, SAU ATUNCI CAND ATACUL GRESESTE, APARAREA DEVINE ATAC SI SPRINTEAZA CATRE COSUL OPUS. TOT ASA NON-STOP. SE JOACA PANA LA 11 PUNCTE IN FUNCTIE DE TIMPUL AVUT LA DISPOZITIE.
3) ROTATII:
- DUPA CE JUCATORII AFLATI IN ATAC INSCRIU SAU PIERD MINGEA, IMPREUNA ALEARGA IN AFARA TERENULUI LA ECHIPA LOR.
- CAND ECHIPA IN ROSU PLEACA IN ATAC, ULTIMUL EI JUCATOR DE PE MARGINE MERGE IN APARARE, IAR PRIMUL URMEAZA SA ALERGE SA ATINGA CENTRUL TERENULUI CAND, DIN NOU, ECHIPA IN ALBASTRU DEVINE ECHIPA ATACANTA.
1) EXERCITIUL R-O-B INCLUDE MUNCA IN DEFENSIVA SI OFENSIVA IN MOD EGAL, TRANZITIE IN DEFENSIVA SI IN OFENSIVA, RELATIA 2 LA 1.
AVEM 2 JUCATORI R1 SI R2 RECUPERATORI, 2 ARUNCATORI S1 SI S2, 2 OUTLETS O1 SI O2, UN APARATOR D1SI UN ANTRENOR CARE PASEAZA C.
2) C PASEAZA LA S1 SAU S2 (IN DIAGRAMA LA S1)
CAND S1 PRIMESTE MINGEA:
* ALTERNATIV - S1 POATE PASA LA S2
3) DACA R1 RECUPEREAZA:
* ALTERNATIV - S1 SI S2 POT JUCA SI EI FAZA
DEFENSIVA (2 CONTRA 3).
4) ROTIM IN FELUL URMATOR: